Επικοινωνία


Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου
Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή κάποιο προϊόν, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 8001542, 10:00 με 18:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Live Chat
Συνομιλήστε ζωντανά με έναν εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης μέσω της υπηρεσίας Live Chat καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00 έως 18:00.

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@bagz.gr.
Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα μηνύματα το συντομότερο δυνατόν. Εάν δεν έχετε λάβει απάντηση στο μήνυμά σας μετά την πάροδο 2 εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε ελέγξτε και τον φακέλο ομαδικής αλληλογραφίας/spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε ξανά μαζί μας γιατί είναι πιθανό να μην έχουμε λάβει το μήνυμά σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Διεύθυνση καταστήματος
Το bagz.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και αποστέλλει τις παραγγελίες των πελατών με εταιρείες ταχυμεταφορών, ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας και από την έδρα μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για να μην χρεωθείτε μεταφορικά έξοδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο ή να έχετε λάβει ειδοποίηση από εμάς ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη διεύθυνση:
Ξάνθου 3, Ταύρος, Αθήνα 17778 (Πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας)

Βρείτε μας στο χάρτη


Το ωράριο λειτουργίας μας είναι:
Καθημερινά: 10:00-18:00
Σάββατο- Κυριακή κλειστά